Fiscaal topadvocaat Bruno Cardoen maakte de overstap naar EY Law

EY Law is verheugd mede te delen dat advocaat Bruno Cardoen is toegetreden als nieuwe partner. Bruno Cardoen is gekend voor zijn brede ervaring in vermogensplanning en fiscale procedures.

 

Bruno Cardoen heeft meer dan 20 jaar ervaring in Private Wealth en Tax Controversy en is actief in de Private markt. Bruno wordt in de markt erkend als een expert met een brede ervaring in vermogensplanning en fiscale procedures. Verder is Bruno een regelmatige spreker op seminars en auteur van diverse artikelen over belastingkwesties in toonaangevende tijdschriften. Hij is toegelaten tot de balie van Antwerpen en behaalde een Master in de Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool Brussel) en aan de K.U.Leuven (Lic. Iuris, cum laude, 1998).

 

“Ik kijk er enorm naar uit om het team van EY Law verder te versterken. Met EY Law heb ik de perfecte partner gevonden om internationaal verder te groeien, een uitgebreid en gespecialiseerd netwerk te kunnen aanspreken, het EY Law cliënteel nog beter te kunnen ondersteunen en mij ook nog verder te specialiseren,” aldus Bruno Cardoen.

 

“De alsmaar toenemende complexiteit van de fiscaliteit en de stroom aan regelgeving in een internationale omgeving vraagt een doorgedreven specialisatie. Bruno Cardoen deelt de waarden van EY Law en brengt ons full-service-advocatenkantoor bijkomende expertise om onze cliënten nog beter te ondersteunen en EY Law verder uit te bouwen”, aldus Peter Suykens, managing partner van EY Law.

 

Chris Vandermeersche, Private Leader bij EY Tax Consultants verwelkomt  de komst  van Bruno: “Met Bruno heeft het EY netwerk de perfecte partner gevonden om nationaal en internationaal verder te groeien in het Private Wealth segment”.