Advocatenkantoor EY Law breidt uit om in te spelen op toenemende vraag naar technologie en innovatie

EY Law en Questa Business Law slaan de handen in elkaar

 

Brussel, 5 november 2019 – Het zakenadvocatenkantoor EY Law, met kantoren in Brussel, Antwerpen en Gent, wordt vanaf 1 november 2019 versterkt met het Antwerpse ICT-advocatenkantoor Questa Business Law. Dankzij deze nieuwe samenwerking zal EY Law verder uitbreiden tot een full service-kantoor van 50 advocaten en een brede waaier aan kwaliteitsvolle ICT-diensten kunnen aanbieden. Deze nieuwe samenwerking is een stap verder naar het digitale advocatenkantoor van de toekomst.

 

EY Law en ICT-advocatenkantoor Questa Business Law slaan vanaf 1 november de handen in elkaar om klanten nog beter te kunnen ondersteunen, door in te spelen op de vraag naar advocaten die affiniteit hebben met technologie en innovatie. Questa Business Law is immers gespecialiseerd in ICT-projecten met inbegrip van het opstellen, reviewen en onderhandelen van allerlei ICT-dienstverleningscontracten. Daarnaast verleent het ook advies over onder andere gegevensbescherming en privacy.

 

“Dit sluit perfect aan bij de visie van EY Law om het digitale advocatenkantoor van de toekomst te creëren met focus op diensten die in een meer en meer gedigitaliseerde wereld relevant blijven. Naast organische groei blijven we ook verder kijken om EY Law te blijven versterken met het aantrekken van externe professionals om zo de toegenomen complexiteit in juridische materies beter het hoofd te bieden en ons cliënteel een full service aan te bieden”, zegt Peter Suykens, managing partner van EY Law

 

“Met EY Law hebben we de perfecte partner gevonden te hebben om internationaal verder te groeien, het EY Law en Questa Business Law-clienteel nog beter te kunnen ondersteunen en onze medewerkers een ruimer palet aan carrièremogelijkheden aan te bieden binnen het internationaal EY Law netwerk.,” aldus Dirk Beeckman, oprichter en managing partner van Questa Business Law.

 

 

Over EY Law

EY Law is een onafhankelijk advocatenkantoor en telt na deze uitbreiding bijna 50 advocaten in België, gevestigd in Brussel, Antwerpen en Gent. Wereldwijd is EY Law actief in 87 landen en telt het meer dan 3.500 medewerkers gespecialiseerd in vennootschaps- en commercieel recht, transacties, arbeidsrecht, financieel recht en digital law.

EY Law heeft toegang tot het internationale EY Law-netwerk van aan EY gelieerde juridische praktijken. EY Law heeft een bevoorrechte samenwerking met Ernst & Young Tax Consultants.